Saadet Partisi 'Yerli Malı Temalı' programı

Saadet Partisi 'Yerli Malı Temalı' programı
Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları, Yerli Malı Haftası nedeniyle ‘Yeri Malı Temalı’ bir program gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Yerli Malı Haftası nedeniyle ‘Yeri Malı Temalı’ bir program gerçekleştirdi.

saadet.jpg

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Prof.Dr. Necmettin Erbakan salonunda gerçekleştirilen programa Konya Kadın Kolları İl Başkanı Fazilet Bütüner, İl kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yerli malı haftası temasıyla basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konya Kadın Kolları İl Başkanı Fazilet Bütüner şu ifadelere yer verdi:

Yerli Malı Haftası, tutumlu ve bilinçli bir tüketici olmanın öneminin anlatıldığı ve yurt genelinde tüm okullarda 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan özel bir haftadır. Yerli malı; ülkede yetiştirilen, üretilen her türlü mal anlamına gelmektedir ve yerli malı haftası ile de yerli üretim ve tüketim desteklenerek teşvik edilmektedir. Üretim tüketime, tüketim de üretime bağlı bir aktivitedir. Çünkü üretim olmadan gelir olmaz, gelir olmadan da tüketim olmaz. Bir ülkenin gelişmesinde yerli üretim ve tüketimin önemi büyüktür. Eğer ki bir ülke yerli üretim yapamıyorsa ya dışa bağımlıdır ya da dışa bağımlı bir ülke olmaya adaydır. Yerli üretim olmayınca ülke tüketim ihtiyacını dışarıdan temin etme ihtiyacı duyar ve böylelikle zamanla dışa bağımlı bir ülke olur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.