Saadet Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret

Saadet Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Mustafa İsen Selçuklu Meclis Üyesi adayları ile birlikte Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Mustafa İsen ve Selçuklu Meclis Üyesi adayları Ömer Faruk Uyar, Yasin İrmikçi, Abdülhamid İsen, Hasan Ay Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

Ziyarette İsen Selçuklu'da "Şeffaf ve Milli Görüş Belediyeciliği" ile hizmet verme hedeflerini anlattı. Geçmişten bugüne kadar araştırma ve tespit çalışmaları yürüttüklerini ve halkla istişarelerde bulunduklarını belirten İsen, "Selçuklu için ne yapabiliriz? Ne eksik, ne fazla?" sorularına cevap aradıklarını söyledi.

SELÇUKLU İÇİN BİZ VARIZ

İsen, Selçuklu'da şeffaf ve 'Milli Görüş' yönetimi anlayışı getireceklerini vurguladı.

Milli Görüş ideolojisi doğrultusunda, Selçuklu'nun tüm mahallelerine hizmet götüreceklerini ifade etti.

Halkla istişareye önem verdiklerini ve Selçuklu'nun geleceği için ortak aklın rehberliğinde hareket edeceklerini söyledi.

Mustafa İsen Kimdir?

Mustafa İsen, 1988 yılında Konya'nın Selçuklu ilçesinde doğdu. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Enderun Fen Lisesi'nden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Anadolu Gençlik Derneği'nde Üniversite ve Bölge Başkanlığı görevlerinde bulundu.

2012-2018 yılları arasında yurt dışında iş insanı olarak çalıştı.

İngilizce ve Rusça dillerini biliyor.

Evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.