Sağlığınızı ve güzelliğinizi önemsiyoruz

Sağlığınızı ve güzelliğinizi önemsiyoruz
 Muhabir
Sağlığınızı ve güzelliğinizi önemseyen Premium Estetik Center Merkezi, 2023 yılında Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin önderliğinde Konya'da açıldı. Merkez, sağlık ve kozmetik alanlarında en üst düzey hizmet veriyor.

Yenilikçi bir anlayışla 2023 yılında açılan kliniğimizde sağlık ve kozmetik cerrahi hizmetlerimizle fark oluşturduklarını ifade eden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin, ‘’Önceliğimiz her zaman sağlık olmuştur; bu nedenle kliniğimizde sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulmasına özen gösteriyoruz. Hibrit yapımızla sadece kozmetik amaçlı değil, aynı zamanda sağlık odaklı hizmetler de sunuyoruz. İşlemi yapan hekimin deneyimi ve uzmanlığı bizim için kilit bir öneme sahiptir. Estetik cerrahi, lazer ve diğer kozmetik alanlarda eğitimli ve tecrübeliyiz. Dolgu, botoks gibi hizmetlerimizde de en güvenilir ve etkili ürünleri kullanarak danışanlarımızın memnuniyetini sağlıyoruz’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-27-3.jpeg

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-6.jpeg

YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞLA

Hibrit bir klinik olarak hizmet veren merkez, plastik cerrahi, lazer, cerrahi klinik hizmetleri ile dolgu, botoks ve gençlik aşısı gibi estetik işlemleri de yaptıklarını belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin ‘’Önceliğimiz her zaman sağlıktır. Bu nedenle, tüm işlemlerimiz ameliyathane hijyen ve güvenliğinde, hemşirelerimiz eşliğinde, kalp atışlarını ve damar yolunu takip ederek yapılmaktadır. Epilasyon işlemlerinde de en son teknoloji Alexandrite cihazımızla hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerimiz CE veya FDA belgeli ve onaylıdır. Hastane konforunda hizmet veren merkezimizde belgesiz ürünlerden uzak durarak, güvenli ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Mentor, Motiva, Arion, Nagor marka protezler gibi CE / FDA belgeli ürünler kullanarak, ameliyatlarımızın garantisini vermekteyiz. Hedefimiz: Konya'da ameliyathane koşullarında, vicdan ve mental olarak hastane konforu sağlayarak sağlık hizmeti sunmaktır’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-7.jpeg

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-8.jpeg

HEKİM Mİ DEĞİL Mİ?

Temel faktörlere dikkat çeken Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin, ‘’Ürünlerin belgesi ve kullanılan tüm ürünlerin CE belgeli ve onaylı olması gerekiyor. Hekim tecrübesi çok önemlidir. İşlemleri yapan hekimlerin plastik cerrahi uzmanı veya ilgili alanda uzman olması gerekmektedir. Ucuz ürünlere aldanmayın! Ürün ucuzsa, sağlıksız olma riski yüksektir. Dolgu, botoks gibi işlemlerde mantıklı fiyat araştırması yapın ve şüphe çeken yerlerden uzak durun. Kıyaslama yaparken en ucuzu bulmaya değil, hekimin ve sağlığınızın öncelikli olduğunu unutmayın’’ şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-9.jpeg

CERRAHİ HİZMETLER

  • Kaza, travma ve doğumsal anomalilerin düzeltilmesi
  • Estetik operasyonlar
  • Mikro cerrahi işlemler
  • Göz kapağı estetiği (Uyutmadan da yapılabilir)
  • Dolgu , botoks, gençlik aşısı, lazer işlemleri

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin, ‘’Kliniğimizde ameliyathane standartlarında hizmet veriyoruz. İşlemler sırasında hasta takibi, kalp atışlarının izlenmesi, damar yolunun açılması gibi prosedürler hemşirelerimiz eşliğinde titizlikle gerçekleştiriliyor. Sağlık ve güvenlik her zaman önceliğimizdir. Epilasyon gibi işlemlerimizde de en son teknolojiye sahip cihazlar kullanarak kalıcı ve etkili sonuçlar elde ediyoruz. Ürünlerimizin tamamı onaylı ve belgelidir, müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Sağlık ve estetik alanında sunduğumuz hizmetlerle hastane konforunu kliniğimize taşıyoruz. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışımızla, müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için çaba gösteriyoruz’’ ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-11.jpeg

SAÇ EKİMİNDE KONYA BİZİ SEÇECEK

Hedeflerinin ileride Konya'da saç ekimi gibi özel hizmetlerde de kaliteli ve güvenilir bir seçenek olmak olduğunu söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Ahmet Akatekin’’ Gelecekte planlarımız arasında bu alanda da öncü bir rol oynamak bulunmakta. Sağlık ve estetik konularında en iyi hizmeti sunmak için, her zaman hasta memnuniyetini ve güvenliği ön planda tutuyoruz’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-01-at-17-45-28-12.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.