Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:
"2009 seçimlerinde ve geçtiğimiz yıl 7 Haziran seçimlerinde milletimiz bizi iki defa uyardı ve her zaman hep kendimize döndük"

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2009 seçimlerinde ve geçen yıl 7 Haziran seçimlerinde milletin kendilerini iki defa uyardığını ve her zaman hep kendilerine döndüklerini söyledi.

Müezzinoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile birlikte AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, parti olarak milletin geleceğine millet adına sorumluluk üstlendiklerini, birlik ve beraberliğin çok daha güçlü olması gerektiğini söyledi.

Bu milletin milli iradesiyle oynamak isteyenlere AK Parti'nin "Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını" hatırlattığını vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, "AK Parti'nin, Türkiye'de milletin iradesi, milletin değerleri, milletin hayalleri, milletin tarihinden getirdiği kültürü ve tarihi geleceğe taşımak istediği ortak değerlerinin öncülüğünü, liderliğini yapmak gibi bir sorumluğu var" diye konuştu.

"Millet adına şimdi iktidar olduk dinlenelim değil, iktidar yükünü aldık bunu güçlü taşıyalım, bunun hakkını verelim" diyen bir parti olduklarını ifade eden Mehmet Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"2009 seçimlerinde ve geçtiğimiz yıl 7 Haziran seçimlerinde milletimiz bizi iki defa uyardı ve her zaman hep kendimize döndük. Acaba milletimize verdiğimiz sözümüzde, samimiyetimizde bir sorun mu var? Gayretimizde bir zafiyet mi var? Millet adına birlik ve beraberliğimizde bir kopmalar mı var? 7 Haziran uyarısını, 8 Haziran sabahı aldık. Evet, biz milletin partisiysek, samimiyetimiz daha güçlü olmalıdır. Biz milletin değerleri için siyaset yapıyorsak, gayretimiz daha güçlü olmalıdır. Biz milletin geleceğine millet adına sorumluluk üstlendiysek, birlik ve beraberliğimiz çok daha güçlü olmalıdır. 'Millet adına şimdi iktidar olduk dinlenelim değil, iktidar yükünü aldık bunu güçlü taşıyalım, bunun hakkını verelim' diyerek gece gündüz el birliği ile çalışmaya ihtiyacımız var. Bunu 14 yıldır güçlü oranda başardık. Onun için Türkiye'de 'eskisi gibi olsun' diyenler başarılı olamadılar, olamayacaklar da."

Konuşmanın ardından Müezzinoğlu ve Ünal partililerle bir süre sohbet etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.