Sağlık-Sen Konya Ankara'da

Sağlık-Sen Konya Ankara'da
 Muhabir
Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanı Kerem Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanı Kerem Şafak ve yönetim kurulu üyeleri, 7. Olağan genel kurulda delegelerin güvenoyuyla başkanlığa seçilmelerinin ardından, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Şafak ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sağlık-Sen Genel Başkanları Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan yardımcılarına teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu. Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren Sağlık-Sen Konya Şubesi, 14 Mart 2024 tarihinde Bera Otel'de gerçekleştirilen seçimlerde alınan destekle yeni görevlerine başlamıştı.

saglik-sen-1.jpg

Ankara ziyaretlerinin ilk durağı Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan oldu.

Genel Başkan Doğan, Konya Şube Başkanı Kerem Şafak ve yönetim kurulu üyelerini ağırlarken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Sağlık-Sen Konya heyeti daha sonra Genel Başkan yardımcılarını Genel Merkezdeki odalarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler, günün anısına çektirilen fotoğraflarla sona erdi. Sağlık-Sen Konya Şubesi, Ankara'daki bu önemli ziyaretlerle birlikte sendikal faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.