Sağlık-Sen Konya'da sertifika dağıtımı yapıldı

Sağlık-Sen Konya'da sertifika dağıtımı yapıldı
Sağlık-Sen Konya “ Yönetim Akademisi “nin sertifika dağıtımı ve kapanışı yapıldı.

Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından organize edilen “Yönetim Akademisi” sertifikaları Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez tarafından eğitimlere aralıksız katılan üyelere düzenlenen bir törenle verildi.

Memur-Sen konfederasyonu çatısı altından sendikal faaliyetlerini sürdüren Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun bir çalışma sonucunda Konya’da ve Ülke genelinde ilk kez organize edileni“ Yönetim Akademisi” son gün yapılan sonuç bildirgeleriyle ve dağıtılan sertifikalar ile son buldu.

saglik-sen-1-2-001.jpg

Sağlık-Sen Konya “ Yönetim Akademisi” programının son gününde Şemsettin Tuzel( Şiddetsiz İletişim) Prof Dr. Veysel Bozkurt(Pandemi’nin psiko-sosyal etkileri) Prof Dr. Onur Ender Aslan(Osmanlıdan günümüze bürokrasi ve liyakat) AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez (Tecrübe paylaşımı ve siyaset) konularında katılımcı üyelere bilgiler aktardılar. Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “ Sağlık-Sen Konya Şubemiz ”Yönetim Akademisi” programı düzenleyerek bir ilke imza atmıştır. Gayet olumlu geçen programda katılımcı üyelerimiz değerli hocalarımızdan değerli bilgiler almıştır. Proğrama emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür programların tüm illerde yapılması arzu ederiz” dedi.

Program sonunda teşekkür konuşması yapan Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ise “ Konya Şubesi olarak sahsı m ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın büyük bir özveri sonucunda gerçekleştirdiğimiz “ Yönetim Akademisi” programına destek veren ve katılan protokol üyelerine, değer konuşmacılara ve katılımcı üyelerimize teşekkür ediyorum. Konya Şubesi olarak bu tür programlar yapmaya devam edeceğiz. Programa emeği geçen tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

dr-ahmet-uzunay-baskan-saglik-sen-001.jpg

Konuşmaların ardından Sağlık-Sen Konya Şubesi “ Yönetim Akademisi” programını aralıksız takip eden ve sertifika almaya hak eden üyelerin sertifikalarını AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay tarafından verildi.

“Yönetim Akademisi” programı çektirilen aile fotoğrafı ile son buldu.

saglik-sen1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.