Sağlık-Sen Konya'dan Genel Başkan Faruk Doğan’a ziyaret

Sağlık-Sen Konya'dan Genel Başkan Faruk Doğan’a  ziyaret
Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim Kurulu üyeleri, 7. Olağan genel kurulda Sağlık-Sen Genel Başkanlığı'na seçilen M. Faruk Doğan’ı Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim Kurulu üyeleri, 7. Olağan genel kurulda Sağlık-Sen Genel Başkanlığına seçilen M. Faruk Doğan’ı Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Sağlık-Sendikasının 7. Olağan genel kurulunda katılımcı delegelerin teveccühü alarak Sağlık-Sen Genel Başkanlığına seçilen M. Faruk Doğan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri Ankara(ya giderek Genel Başkanlığa seçilen Faruk Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

sagli-sen-3.jpg

Başarılı çalışmalarını takip ediyoruz

Gerçekleştirilen ziyarette, Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, sendikasının çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Genel Başkan Doğan’a yeni dönemde Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanları için yapacakları çalışmalar için başarı dileğinde bulundu. Sağlık-Sen Genel Başkanı M. Faruk Doğan Konya Şubesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız. Ziyaretlerinden dolayı Konya Şube Başkanımız Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum “ dedi.

sagli-sen-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.