Sağlık-Sen’den Ek Ödeme Yerine Maaşa Zam Talebi

Sağlık-Sen’den Ek Ödeme Yerine Maaşa Zam Talebi
Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Metin Töke, sağlık çalışanlarına salgın nedeniyle ilave ek ödeme yerine maaşa zam şeklinde tek ödeme yapılması taleplerinin uzun zamandır sürdüğünü söyledi.

 

Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Metin Töke, sağlık çalışanlarına salgın nedeniyle ilave ek ödeme yerine maaşa zam şeklinde tek ödeme yapılması taleplerinin uzun zamandır sürdüğünü söyledi. Töke, yaptığı açıklamada, “Sağlık çalışanları için esnek mesaiyi uygulamamada, izinleri iptal etmede çok hızlı davranan bürokrasi ve karar vericilerin çalışanların hakları içinde aynı hız seviyesine ulaşmalarını bekliyoruz. İlave ek ödemelerin bir an önce ödenmesini ve sağlık çalışanları için maaşlara tek ödeme şeklinde bir zammın hayata geçirilmesi için acil düzenleme yapılması talebimizi bir kez daha yineliyoruz. 2021 yılı Sağlık Çalışanları Yılı olduğuna göre, bunun gereğini yapmalarını karar vericilerden bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.