“Sağlıkta her geçen gün ilerliyoruz”

“Sağlıkta her geçen gün ilerliyoruz”
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke ile sohbet etti.

Ziyarette bugüne kadar yapılan çalışmalardan bahseden Sarı, “Bugüne kadar elimden gelenin en iyisini yaptım. Dekanlık görevimi tamamladım, Rektörlük seçimlerinin ardından görevi bırakacağım ve sağlık alanında farklı projelere imza atmak adına çalışacağım. Konya sağlıkta çok iyi mesafe aldı. Talep edilen, dışarıdan hasta alan bir şehir oldu. Güçlü bir doktor kadrosuna sahip… Her geçen gün sağlık alanında ilerleme oluyor. Yapılan çalışmalar sağlıkta iyi bir marka şehir olabileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özteke, misafirine teşekkür etti.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum