Saha çalışmaları devam ediyor

Saha çalışmaları devam ediyor
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Karatay ilçe Teşkilatı mensupları vatandaşları ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik ve AK Parti Karatay ilçe Teşkilatı saha çalışmaları kapsamında Karatay’da vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, AK Parti Karatay ilçe Teşkilatı üyeleri, program çerçevesinde ilk önce MARSAN sanayini ziyaret ederek esnaf ile bir araya geldi. Ardından ise Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak 14 Mayıs için destek istedi.

ak-parti-karatay-ilce-baskanligi-saha-ziyareti-2.jpg

ETYEMEZ: KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDECEĞİZ

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıdığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; “14 Mayıs bir milattır, bu önemli seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımızı seçerek hem güçlü devlet, güçlü millet olgusunu daha sağlam hale getireceğiz, hem de bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Saha çalışmalarımızda görüyoruz ki yine teveccüh Cumhurbaşkanımıza yine teveccüh AK Parti’ye ve AK Parti kadrolarına. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Seçiminde yine Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden büyük bir farkla Cumhurbaşkanı seçeceğiz inşallah” diye konuştu.

ak-parti-karatay-ilce-baskanligi-saha-ziyareti-1.jpg

GÖKA: SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Vatandaşlara ve esnafa misafirperverlikleri ve samimiyetleri için teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili adayı Meryem Göka; “Çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın ilgi ve alakasından son derece mutlu oluyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni Türkiye yüzyılında AK kadrolar olarak Konya’ya ve ülkemize gayretle hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah, Cumhur İttifakı olarak seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

ak-parti-karatay-ilce-baskanligi-saha-ziyareti-3.jpg

ÖZÇELİK: ZAMAN MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORUZ

Konya’yı karış karış gezdiklerini belirten AK Parti Konya Milletvekili adayı Faruk Özçelik; “Sahada zaman mefhumu gözetmeksizin gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız da bizlere teveccüh gösteriyor. İnşallah Konya’da vekil sayımızı da artırarak daha güçlü bir şekilde yol yürüyeceğiz. Biz vatandaşımızın samimiyetine inanıyoruz. Hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu da görüyoruz. Bundan sonra da çok daha güçlü hizmetlerde vatandaşımızı buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

GENÇ: KARATAY HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEKTİR

14 Mayıs seçimleri için yoğun bir program ile saha çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları söyledi; “Karatay’ımızın her noktasında milletvekili adaylarımız ile birlikte esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onların taleplerine kulak veriyoruz. Bugünkü durağımız önce MARSAN Sanayiydi. MARSAN’da esnaflarımızı ziyaret edip ardından Fevzi Çakmak Mahallemizde hemşerilerimizle hasbihal ettik. Karatay her zaman olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına en büyük desteği verecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.