Şahin, Akşehir kitap fuarında okurlarıyla buluştu

Şahin, Akşehir kitap fuarında okurlarıyla buluştu
Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı , Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin, Akşehir kitap fuarında okurlarıyla bir araya geldi.

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6.Kitap Günleri etkinliğinde okurları ile buluşan Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı , Şair ve Yazar Devriş Ahmet Şahin Dervişname adlı kitabını imzaladı.

Kitap fuarında okurları ile buluşan Yazar Şahin, “Şahsıma karşı da özellikle hemşerilerimin ve sosyal medya takipçilerim ile yakın arkadaş çevremin, Dervişname adlı kitabıma gösterdiği yoğun ilgi için ziyadesiyle gurur duydum ve memnun oldum" dedi.

1-45.jpg

8-6.jpg

5-16.jpg

6-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.