Sakarya'da fuhuş operasyonu

Sakarya'da fuhuş operasyonu
SAKARYA (AA) - Sakarya'da yapılan fuhuş operasyonu kapsamında 17 kişi tutuklandı, 8 restoran ve cafe, 1 otel ile 7 ev kapatıldı.Sakarya Valiliğinden...

SAKARYA (AA) - Sakarya'da yapılan fuhuş operasyonu kapsamında 17 kişi tutuklandı, 8 restoran ve cafe, 1 otel ile 7 ev kapatıldı.

Sakarya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "fuhuşa teşvik, fuhuşa aracılık veya fuhuşa yer temin etmek" suçlarına karışan şüphelilere yönelik eş zamanlı fuhuş operasyonlarının yapıldığı bildirildi.

Operasyonlarda 29 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, 17 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, 11 şüphelinin adli kontrol şartıyla, bir kişinin ise savcılıkça serbest bırakıldığı kaydedildi.

Açıklamada, fuhuş olaylarının meydana geldiği 8 restoran ve cafe, 1 otel ile 7 evin Karasu Kaymakamlığı Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından kapatıldığı aktarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.