Sakarya'daki trafik kazası

Sakarya'daki trafik kazası
Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi, defnedildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da otomobilin tıra çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi, Karapürçek ilçesinde toprağa verildi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Tuncer (44), eşi Tülay (34) ve kızı Kübra Bora (6) ile ablası Leyla (45) ve akrabası Cuma Emre (12) Çelik'in cenazesi, Mesudiye Mahallesi Camisine getirildi.

Buradaki cenaze törenine, Bora ve Çelik ailesinin akraba ve yakınlarıyla Karapürçek Kaymakam Vekili Tahir Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç katıldı.

Öğle vakti kılınan namazın ardından cenazeler, Mesudiye Mezarlığındaki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

Gözyaşlarına boğulan Bora ve Çelik ailesi, güçlükle sakinleştirildi.

Kazada yaralanan Leyla Çelik'in eltisi Hacer Çelik'in, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Dün, Akyazı ilçesi D-100 Karayolu Gebeş mevkisinde Tuncer Bora idaresindeki 42 RF 919 plakalı otomobil, aynı istikametteki Fatih T'nin kullandığı 81 EZ 615 plakalı tıra arkadan çarpmıştı. Kazada, sürücü Tuncer Bora, eşi Tülay Bora, kızları Kübra Bora ile sürücünün ablası Leyla Çelik olay yerinde hayatını kaybetmiş, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Cuma Emre Çelik (12), müdahaleye rağmen kurtulamamıştı. Cuma Emre Çelik'in annesi Hacer Çelik ise tedavi altına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.