Samancı’dan Sağlık-Sen Konya’ya ziyaret

Samancı’dan Sağlık-Sen Konya’ya ziyaret
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay'ı sendikada ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve yanındaki bir heyet, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim Kurulu üyelerini sendikada ziyaret etti. Ziyarette sağlık çalışanlarının beklentileri ve çözüm yoları masaya yatırıldı.

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altından sendikal faaliyetini sürdüren Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’yı sendikalarında konuk etti.

samancidan-2.jpg

Sağlık çalışanlarının yerelde yaşadığı sorunların ve sağlık çalışanlarına yapılacak iyileştirmelerin konuşulduğu ziyaret ile ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay; “ Sağlık çalışanlarının beklentilerini AK Parti Milletvekilimiz Gülay Samancı’ya tek tek ilettik. Özellikle vekilimiz Samancı’nın konulara hassasiyetle eğileceklerini ve takipçi olacaklarını dile getirmeleri bizler çok mutlu etti. Bu anlamlı ziyaretlerinden ve anlayışlarından dolayı AK Parti Konya Milletvekilimiz Gülay Samancıya Sağlık-Sen Konya Şubesi yönetimi ve üyeleri adına teşekkür ediyoruz “ dedi.

samancidan-1.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise “ Konya'mızda STK ziyaretlerimizi ara vermeden sahada sürdürüyoruz. Sağlık çalışanlarımızın sahada karşılaştıkları beklentileri Sağlık-Sen Konya Şube Başkanımız Dr. Ahmet Uzunay ve yönetiminden dinledik. Çözüm yolları için çalışmalarımızı ve takiplerimiz sıkı bir şekilde sürdüreceğiz. Ayrıca misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.