Sanatçı Sami Çelik’ten Konyaspor forması

Sanatçı Sami Çelik’ten Konyaspor forması
TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda Konyalı Yorgancı rolü ile rol alan Konyalı sanatçı ve oyuncu Sami Çelik, 200 Konyalı taraftara Konya spor forması hediye etme sözünü verdi.

TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisinin oyuncu kadrosunda Konyalı Yorgancı rolü ile rol alan Konyalı sanatçı ve oyuncu Sami Çelik, aynı zamanda fanatik bir Konya spor taraftarı. Sanatçı Sami Çelik, zor günler geçiren ve her geçen hafta umudunu yükselten Konyaspor’un ligde kalması halinde yeşil-beyazlı renklere gönül veren 200 Konyalı taraftara Konya spor forması hediye etme sözünü verdi.

Müzisyen, Şarkıcı ve Oyuncu Sami Çelik, son günlerde TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisinde aldığı Konyalı Yorgancı rolü ile dikkat çekiyor ve aynı zamanda seviliyor.

Yeşil-Beyazlı renklere gönül veren ve aynı zamanda fanatik bir Konya sporlu olan Sanatçı ve Oyuncu Sami Çelik, Ligde alt sıralamadan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor’un ligde kesin kalacağını vurgularken, Yeşil-Beyazlıların ligde kalması halinde, 200 adet Konya spor forması dağıtacağını söyledi. Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Sanatçı ve Oyuncu Sami Çelik”  Konya spor kulübünün bu zor günleri son iki hafta da alacağı puanlarla atlatacaktır. Ve Ligde kalacaktır. Bu düşünceye inanarak Yeşil-Beyazlı forma gönül vermiş olan Konyalı hemşerilerime 200 adet forma dağıtacağım. Bu zor günleri atlatacak olan Konyaspor’un inşallah gelecek yıl zirveye oynayacaktır. Sami Çelik ve ekibi her zaman Konyaspor’un yanında olmaya devam edecektir” dedi. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.