Sancaktepe'de uyuşturucu operasyonu

Sancaktepe'de uyuşturucu operasyonu
Gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de iki adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 878 gram bonzai ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Meclis Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen 2 gaz maskesi, 1 kutu fare zehiri, 2 kova ve 1 mikser cihazı ele geçirildi.

Operasyon yapılan apartman dairesinin aynı binadaki diğer bir daire ile irtibatta olduğu tespit edilmesi üzerine, o daireye de operasyon düzenlendi. Operasyonda E.T. (38) isimli kadın ile İ.S. (29) isimli erkek uyuşturucu kullandıkları esnada yakalandı.

Yakalanan şüphelilerden E.T.'nin uyuşturucuyu Ş.K'dan (30) temin ettiğini belirtmesi üzerine Ş.K. Çekmeköy Aydınlar Mahallesi'nde uyuşturucu madde sattığı esnada suçüstü yakalandı.

İki adreste ve yakalanan şüpheliler üstünde yapılan aramalarda, 3 kilo 878 gram bonzai, 5,5 gram eroin, 8 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.T. ve İ.S. hakkında adli işlem yapıldı, Ş.K. tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.