Şanlıurfa merkezli terör operasyonu

Şanlıurfa merkezli terör operasyonu
Türkiye'deki yaralı teröristleri Kobani'de, Suriye'deki yaralı teröristleri de Türkiye'de tedavi ettirdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 6 kişi tutuklandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa ve Gaziantep'te terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik operasyonda Türkiye'deki yaralı teröristleri Kobani'de (Ayn el Arap), Suriye'deki yaralı teröristleri de Türkiye'de tedavi ettirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Suruç Belediye Meclis üyeleri A.G. ve S.T'nin yanı sıra İ.T, Y.Ö, M.T. ve F.G'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edilen zanlılar, "terör örgütü üyesi olmak, terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak ve evrakta sahtecilik" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

Dün, Şanlıurfa ve Gaziantep'te düzenlenen operasyonda Türkiye'deki yaralı teröristlerin Kobani'deki hastanede, Suriye'deki yaralı teröristlerin de sahte kimliklerle Türkiye'de tedavi ettirildiği iddiasıyla aralarında Suruç Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.