Şanlıurfa'da Trafik Kazası

Şanlıurfa'da Trafik Kazası
Arızalanan otomobilin sürücüsüne yardım ettikleri sırada başka bir aracın çarptığı 2 güvenlik korucusundan biri hayatını kaybetti- Korucu için ikindi vakti cenaze töreni düzenlenecek

Şanlıurfa'da, arızalanan otomobilin sürücüsüne yardım ettikleri sırada başka bir aracın çarptığı iki güvenlik korucusundan biri hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Uçar yönetimindeki 63 ZT 133 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 35. kilometresinde arızalanarak durdu. Bölgeden geçen petrol boru hattını korumakla görevli güvenlik korucuları Mehmet Müjde (39) ve Bilal Yeşil (47), yardım etmek için arızalanan otomobilin sürücüsünün yanına geldi.

Bu sırada M.Ö. idaresindeki 54 AB 840 plakalı hafif ticari araç, Müjde ve Yeşil'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 25 metrelik şarampole savrulan Müjde, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Yeşil ise ambulansla kaldırıldığı Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Müjde'nin cesedi otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü ise gözaltına alındı.

- "Görev adamıydı

Şanlıurfa Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Mehmet Koyuncu, AA muhabirine, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bölgeden geçen petrol boru hattını korumakla görevli korucuların yardım amacıyla olay yerinde bulunduğunu ifade eden Koyuncu, "Mehmet Müjde camiamızın en çok sevilen simalarından birisiydi. Her zaman görevini en iyi şekilde yapma gayretinde olan görev adamıydı. Camia olarak böylesi bir olayda kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin." dedi.

Şehit korucu Mehmet Müjde için Asri Mezarlık'ta ikindi vakti cenaze töreni düzenlenecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.