Seçgin: Acı ve özlemlerimiz her yıl 25 Mart'ta tazeleniyor

Seçgin: Acı ve özlemlerimiz her yıl 25 Mart'ta tazeleniyor
BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, 25 Mart 2019'da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetin 13’üncü sene-i devriyesi sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, 25 Mart 2019'da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetin 13’üncü sene-i devriyesi sebebiyle anma mesajı yayımladı.

Seçgin, hiç dinmeyecek acı ve özlemlerinin her yıl 25 Mart'ta tazelendiğini belirterek “Nezaketi, fedakarlığı, yardım severliğiyle örnek bir insandı. Milletine, vatanına kara sevdalıydı. Yol arkadaşlığı yaptığımız süreçlerin tümünde milletimiz için çalışmayı, yaşamayı, milletimiz için gerektiğinde feda olmayı hep söylerdi. Kendisi de bir ömrü milleti için, inandıkları için yaşadı, milleti için ve inandıkları için şehit oldu. Tek başına kalsa bile, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen bir mizaca, gerektiğinde dünyaya tek başına meydan okuyabilen bir cesarete sahipti. Muhsin başkan ‘namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam' sözü hem onun siyasi duruşunun hem de Alperen kimliğinin sembolü oldu. Milletimiz, Muhsin başkanı cesaretiyle, yiğitliğiyle, samimiyetiyle ve 28 Şubat sürecinde vesayetçilere karşı dik duruşuyla hatırlamakta. Siyaset hayatı boyunca demokrasinin, hak ve adaletin yanında duran, vatan ve millet sevdalısı, dava adamı, Anadolu’nun yiğit evladı merhum kurucu genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve beraberinde şehadete yürüyen yol arkadaşlarını vefatlarının 13. yıl dönümünde rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.