Seçgin: Dualarımız insanlığın huzuru için

Seçgin: Dualarımız insanlığın huzuru için
BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı bir gece olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, "İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim" dedi.

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Unutmayalım ki özellikle bu gecede Allah tövbelerimizi kabul edecektir. Bizlere bir ikram olarak sunulan bu mübarek Kadir Gecesi'nde dualarımızdan insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç ve iman vermesi için yakaralım. Yalnız kendi sevdiğimiz insanların değil, bütün insanların sevgiye layık olduğu şuuruyla sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Başta Doğu Türkistan, Irak, Filistin, Lübnan ve Çeçenistan olmak üzere dünyanın birçok yerinde soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasını Cenab-ı Allah'tan dileyerek Türk milletinin ve Müslüman kardeşlerimiz ile Konyalı hemşerilerimin, Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.