Sedat Altınay yeniden başkanlığa seçildi

Sedat Altınay yeniden başkanlığa seçildi
Konya Emlakçılar Odası 6. Olağan Genel Kurulu Dedeman Otel'de gerçekleşti.

Konya Emlakçılar Odası 6. Olağan Genel Kurulu Dedeman Otel'de gerçekleşti.

Konya Emlakçılar Odası 6. Olağan Genel Kurulu çok sayıda üye ve delegenin katılımıyla Dedeman Otel'de yapıldı iki listenin mücadele ettiği seçimde 427 oya alan mevcut başkan Sedat Altınay, yeniden başkanlığa seçilirken, güven sağladı. Diğer aday Süleyman Akkuş ise 400 oy aldı. Konyalı Emlakçılar seçimde yine “Sedat Altınay” dedi.

emlakcilar-8.jpg

6.Olağan Genel Kurulu'nu Dedeman Otel’de gerçekleştiren Konya Emlakçılar Odası seçiminde mevcut başkan Sedat Altınay ve Süleyman Akkuş’un listesi mücadele etti.

Çok sayıda delegenin katıldığı seçim Saygı duruşu ve istiklal marşının hep birlikte okunmasıyla başladı. Daha sonra Divan Kurulu her iki listenin ortak önerisiyle oylandı ve Divan Kurulu oluşturuldu. Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okundu ve ibrasının gerçekleştirildi. Seçimde aday olan Sedat Altınay ve Süleyman Akkuş 3’er dakika protokol konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra seçime geçildi.

Çok sayıda delegenin katıldığı seçim sonrası mevcut Başkan 427 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Süleyman Akkuş ise 400 oy aldı.

emlakcilar-7.jpg

Yeniden Başkanlığa seçilen ve güven tazeleyen Başkan Sedat Altınay, yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi: “ Konya Emlakçılar Odası'nın 6. Olağan Genel Kurulu iki listenin olmasına rağmen olumlu ve olgun bir hava içerisinde gerçekleştirilmiştir. Tüm delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan Emlakçılar olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Katılımcı tüm misafirlerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum."

emlakcilar-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.