Sehic, Konyaspor formasıyla ilk kırmızı kartını gördü

Sehic, Konyaspor formasıyla ilk kırmızı kartını gördü
İbrahim Sehic, Konyaspor'un Galatasaray'a 2-1 yenildiği mücadele kırmızı kart gördü

Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenildiği mücadelede kaleci İbrahim Sehic 89. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaraylı İcardi'ye çok sinirlenen Sehic ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalırken Boşnak kaleciyi arkadaşları zor sakinleştirdi.

Bu Sehic'in Konyaspor formasıyla ilk, Türkiye kariyerinde 2. kırmızı kartı oldu.

Deneyimli eldiven ilk kırmızı kartını BB Erzurumspor formasıyla Keçiörengücü karşısında görmüştü.

PALUT: HER ŞEYE RAĞMEN SAKİN KALMAK LAZIM

Konyaspor Teknik Direktörü Palut, hakem Abdulkadir Bitigen'in yönetimi hakkında yorum yapmayacağını söyleyerek, İbrahim Sehic'in gördüğü kırmızı kartla ilgili, "İbrahim'in pozisyonu son derece gereksizdi. Hakem, Calvo'ya Muslera'yı engellediği için sarı kart gösterip Sehic'i engelleyen Torreira'ya sarı kart göstermese de sakin kalmak lazım. Zaten sarı kartı vardı. Pozisyonlarda haklı olmamız bize istediğimiz tepkileri gösterme hakkı vermiyor. Her anlamda sakin olup maçın sonuna kadar 11'e 11 oynama şansını tanımalıydı. Aslında 11'e 10 kalede bir oyuncuyla da kendi oyunumuzu oynamaya devam ettik." dedi.

s2-001.jpg

s1-001.jpg

aa-20220916-28918347-28918321-galatasaray-arabamcom-konyaspor-001.jpg

Sehic, İcardi'ye çok sinirlendi

Sehic, İcardi'ye çok sinirlendi

Sehic, İcardi'ye çok sinirlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum