Şehit aileleri hatim indirdi

Şehit aileleri hatim indirdi
15 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Konya Şehit Aileleri Derneği Hatim Programı yapıldı

15 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Konya Şehit Aileleri Derneği Hatim Programı 2014-15  dönemi, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar,  İl Jandarma Alay komutanı Albay Emin Dursun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İzzet Güneş, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Atilla Şirin, bazı siyasi partilerin il ve kadın kolları başkanları katıldı.

Konya Şahit Aileleri Derneği bahçesinde verilen yemekte konuşan Dernek Başkanı Recep Pekdemir “Vatan için canını feda eden şehitlerimiz için derneğimizce 15 yıldır düzenli olarak hatim okutulmakta ve her hatmin duasında şehit aileleri bir araya gelmekte ve yemek ikram edilmektedir. 2014-15 dönemi Hatim Programımızı da bu vesile ile başlatmış bulunuyoruz. Programımıza şeref veren Sayın Valimiz, Milletvekilimiz, İl Müftümüz, Jandarma Alay komutanımız ve diğer tüm katılımcılara, ayrıca bize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

Vali Muammer Erol’da “Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Şehit yakınlarının yıllardır düzenli olarak hatmi şerifler okuyarak şehitlerimize ithaf etmelerini takdirle karşılıyorum. Devletimiz, şehit ailelerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardımını devam ettirecektir” dedi.

Şehit yakınlarının büyük katılım gösterdiği programda daha sonra, okunan hatmi şerifin duası yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.