Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı
Muş Valisi Yavuz: - "Canlı bombalara şüheda diyen aptallar, hainler ve alçaklar var. Canlı bombalara taziyeye giden alçaklar var. Bu alçaklar, ne şehit olur, olsa olsa cehenneme zümera olur"

MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, "Canlı bombalara şüheda diyen aptallar, hainler ve alçaklar var. Canlı bombalara taziyeye giden alçaklar var. Bu alçaklar, ne şehit olur, olsa olsa cehenneme zümera olur" dedi.

Muş Milli Eğitim Müdürlüğünce, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda program düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Vali Yavuz, gençlerin beyinlerini, zihinlerini karıştırmaya çalışanlara ve ihanet edenlere asla fırsat verilmemesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

"Artık canlı bombalara şüheda diyen aptallar, hainler ve alçaklar var. Canlı bombalara taziyeye giden alçaklar var. Bu alçaklar ne şehit olur, olsa olsa cehenneme zümera olur. O yüzden siz gençlerin beyinlerini, zihinlerini karıştırmaya çalışanlar ve sizlere ihanet edenlere asla fırsat vermeyin çünkü bizim referansımız Kur'an-ı Kerim ve Hazreti Peygamberdir. Şehitlik dini bir makamdır ama 'Biz kendi dinimizi yarattık' diyorsanız ya da 'Kişilere göre bir din ortaya koyduk' diyorsanız da ona bir şey diyemem. Bugün, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, Çanakkale'den çok farklı değildir. Haçlı zihniyeti ya da başka zihniyetler bitmiş değildir."

Vali Yavuz ve beraberindekiler, daha sonra öğretmenevinde, şehit ve gazi ailelerine verilen yemeğe katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.