Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi

ADANA (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.

25 yaşındaki şehidin naaşı, Adana Asker Hastanesi morgundan alınarak, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Helallik alınmasının ardından Yılmaz'ın cenazesi, Merkez Sabancı Camisi'ne götürüldü.

Şehidin annesi Sahre Yılmaz, tören alanına geldiği sırada görevli polislere sarılarak, "Düğünümüze hoş geldiniz" dedi. Anne Sahre ve baba Mehmet Feridun Yılmaz ile şehidin nişanlısı Mürşide Serttaş, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin naaşı, kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlık'taki şehitliğe defnedildi.

Törene Vali Mustafa Büyük, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, milletvekilleri, kamu kurum müdürleri ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Yılmaz'ın nişanlısı Serttaş ile evlilik planları yaptığı, görevine yaklaşık 4 ay önce başladığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.