Şehrimizin ve ülkemizin problemleri giderek artıyor

Şehrimizin ve ülkemizin problemleri giderek artıyor
Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ilçe başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan sayın çelik göreve geldikleri günden bu yana şehrin ve ülkenin problemlerini ortaya koymak adına yapıcı siyaset anlayışıyla çalışmalar yürüttüklerini, sorunları ve çözüm önerilerini birlikte ortaya koydukları söyledi. Eğitim, işsizlik ve trafik konusunda büyük problemler olduğunu dile getiren başkan çelik yaptıkları yapıcı eleştirilerin soruna katkı sağlayacağı kanaatinde olduklarını dile getirdi.

Konya trafiğinde büyük bir belirsizliğe dönüşen Konya çevre yolu projesinin ne zaman tamamlanacağı konusundaki endişelerinin giderek arttığını söyleyen Çelik, bitmeyen bir çevre yoluna bir de metro meselesinin eklendiğini vurgulayarak, Çin CMC firmasına verildiği söylenen ama her nedense inşaat çalışmalarına başlanmayan metro projesinin Çinli bir firmaya verilmesini eleştirerek, Doğu Türkistanlı kardeşlerimize zulmeden bir ülkenin firmasına verilen ihaleyi milli görüş camiası olarak asla kabul etmiyoruz açıklamasında bulundu. Tramvay konusunda meydana gelen ödeme yükünün yapılan plansız ödeme şekliyle bütün Konyalılara mal ettirildiği örneğini veren İlçe Başkanı Çelik, kredi yolu ile yapılacak olan metronun Konyalılara yeni külfetler getireceğini söyledi.

İstanbul yolunun sağı ve solu Kosova, Sancak ve Bosna Mahallesi ile Yazır, Beyhekim ve Akademi Mahallelerinin bulunduğu bu bölgede ulaşımda özellikle sabah ve akşam saatlerinde büyük sorunlar olduğunu dile getiren başkan çelik bize vatandaşlarımız tarafından gelen şikâyetleri muhataplarına basın aracılığıyla ilettiklerini söyleyerek, acil bir şekilde çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Ülkenin en büyük sorunu olan ekonomik dar boğazın büyük sonuçlar doğurduğunu söyleyen başkan, TÜİK verilerine göre genç işsizlik oranının yüzde yirmi beşlere dayandığını vurgulayarak, insanlarımız çok büyük bir geçim sıkıntısı ile karşı karşıyadır. kiralarda meydana gelen fahiş artışlara mutlaka önlem alınmalıdır uyarısında bulundu .

Halkımız dile getirdiğimiz bu sorunlara acil çözüm beklemektedir diyen çelik basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.