Şehrimizin yardımsever kadınları ödüllendirildi

Şehrimizin yardımsever kadınları ödüllendirildi
Şehrimizin yardımsever kadınları ödüllendirildi

Türk Anneler Derneği, ödül töreni düzenledi. Mis Anadolu Mutfağı'nda düzenlenen ödül töreninde, şehrimize gönül vermiş, yardımsever kadınlarımıza plaketleri takdim edildi. Dernek Başkanı Sayime Yardımcı, " Bugünü özellikle tercih ettik. 12 Ocak'ın Konya ve dünya tarihinde önemli bir yeri var. İşgal döneminde Konyalıların işgallere karşı tepki mitingleri düzenlemişler. Bu mitinglerin en önemlisi, Konya'da 12 Ocak 1920 tarihinde olanıdır. Çünkü bu mitinge, 5 bin kadınımız iştirak etti. Kadının gücünü simgeleyen bu tarihi seçtik. Çünkü bizde yardımseverlikte burada bulunan kadınlarımızla güç ve gönül birliği yaptık. Derneğimize üye olan ve bizimle şehrimizin için elele veren tüm kadınlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

Programa Cumhuriyet Başsavcısı eşi Reyhan Tezcan, Hava Üst Komutanı eşi Pınar Sahar, Jandarma Bölge Komutanı eşi Atiker Hanım, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun kızkardeşi Ayşe Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahit Akyürek'in eşi Fatma Akyürek, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in eşi Zuhal Demir, Esin Çelebi Buyru gibi şehrimize gönül veren kadınlarımız katıldı. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.