Şehrin çiçek markası ile mutluluğunuza renk katın

Şehrin çiçek markası ile mutluluğunuza renk katın
‘Şehrin çiçek markası’ sloganı ve 21 yıllık hizmeti ile sektöründe öncü olan Model Çiçekçilik, yeni yerinde yaz sezonuna dolu dolu hazırlandı.

‘Şehrin çiçek markası’ sloganı ve 21 yıllık hizmeti ile sektöründe öncü olan Model Çiçekçilik, yeni yerinde yaz sezonuna dolu dolu hazırlandı. Gelin aracı süsleme, isteme çiçeği, düğünlere çelenk, çiçek ve tablo gönderimi gibi geniş hizmet yelpazesi olduğunu belirten Feridun Demirci, “Son trend süslemeler, kaliteli ürünlerimiz ve ulaşım ağımızla bu yaz düğünler bizimle renklenecek” dedi.

2002’den beri çiçek sektöründe Konya’da hizmet veren Model Çiçekçilik, Büyük Kumköprü Caddesi’nde kendi yerlerine taşındı. Model Çiçekçiliğin kuruluş hikâyesinden bahseden İşletme Sahibi Feridun Demirci, “Model Çiçekçilik yaklaşık 21 yıldır hizmet veren bir kuruluştur. 21 yıl önce Arapoğlu Makası’nda 12 metrekare bir işletmeyle başlayan hikâyemiz bugün 150 metrekare olan kendi yerimizde devam ediyor. Bunun yanı sıra çiçek dükkânından bugün kırtasiye, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de ciddi hizmetler veriyoruz. Kurucumuz babam Recai Demirci ve şu an da meslekteki 36’ıncı yılında. Yaklaşık 7 yıl önce bu şirketi babamdan devraldım ve 6 yıldır da baba mesleğimi sürdürmeye çalışıyorum. Sektör içerisinde ise yaklaşık 12 yıllık deneyimim var. Bizim için her çiçeğin ayrı bir özelliği var. Gerek gelin çiçeklerinde gerek kız isteme çiçeklerinde gerekse gelin arabalarında ayrı ayrı tasarımlarımız bulunuyor” diye konuştu.

feridun-demirci.jpg

1.jpg

^#ŞEHRİNÇİÇEKMARKASI MODEL ÇİÇEKÇİLİK

Kişilerin özel günlerine şahitlik ettiklerini aktaran Demirci, “Buket, aranjman, teraryum, düğün araba süslemesi ve çiçek olarak akla gelebilecek tüm çeşitler bizde bulunmakta. Online sipariş sitemiz ‘www.cicekalalim.com’ adresimizde verilen tüm kategoriler var. Çikolata ve tablo satışımız da mevcut. Kafelerde yapay ve gerçek çiçek dekoru hizmeti ve peyzaj hizmeti vermekteyiz. Senelerin tecrübesi işlerimize yansıttık. Seneler evvel hedeflediğim yere ulaştım. Gelecekte Model Çiçekçilik olarak Konya’nın çiçekçisi olmak hedefimiz. Şuan ciddi manada tanınırlık ve beğeni elde ettik ama daha da iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. #şehrinçiçekmarkası Model Çiçekçilik” ifadelerini kullandı.

4.jpeg

3.jpeg

‘2023 DÜĞÜNLERİNİN TRENDİNİ OLUŞTURACAĞIZ’

Yaz sezonunda çiçekleri özenle yerinden seçtiğine vurgu yapan Demirci, “Katıldığımız mezatlarda veya ulaştığımız üreticilerde çiçeklerimizi yerinde seçiyoruz. Özellikle gelin aracı süslemesi ve isteme çiçeğinde son trendleri takip ettiğimiz gibi yeni oluşturduğumuz modellerle de 2023 düğünlerinin trendini biz oluşturacağız. Genç çiftlerimizin de bu trendi yakalaması için Model Çiçekcilik’e davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

2.jpg

4.jpg

BAŞARI SIRRIMIZ TECRÜBEMİZ

Sektörde tercih edilmelerinin en büyük sebebinin kalite ve doğru zamanlama olduğunun altını çizen Demirci, “Diğer firmalara nazaran kaliteli ürün ve işçiliğimiz ile birlikte doğru zamanda doğru adreste olmamız, müşterilerimizin ne almak istediğini anlayıp kavrayabilmemiz, hızlı ve zamanında teslimatımız bizi tercih sebebi kılıyor. Yıllardır bu sektördeyiz ve başarı sırrımız tecrübemiz. El işçiliğimiz, fikirlerimiz, görüşlerimizdir. Bu mesleği iki yıldır yapan biriyle Model Çiçekçiliği bir tutamayız. Bizim bir geçmişimiz, görmüşlüğümüz ve becerimiz var” dedi.

5.jpeg

5.jpg

ÇİÇEĞE DAİR HER ŞEY BURADA

Çiçeğe dair ne varsa Model Çiçekçilik’de bulabileceklerini dikkat çeken Demirci, “Çiçeğe gelenler, çiçek üzerine ne isterlerse fazlasıyla bulabilirler. Tanışma çiçeği olabilir, kız arkadaşınıza ziyaret çiçeği olabilir, hasta ziyareti, yine bebek ziyareti olabilir. Düğün yapacaklara gelin çiçeğinden tutun gelin arabası süslemesine kadar. Düğünlere çiçek göndereceksiniz; çiçek, çelenk, tablo gibi her türlü ürünümüzü fazlasıyla bulabilirler” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay Çopur

6.jpg

22.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.