Manzaraya eşlik edecekler: Bir tarafı bahçe bir tarafı kafe

Manzaraya  eşlik edecekler:  Bir tarafı  bahçe bir tarafı kafe
Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu Seyir Tepesi'nde yapımı tamamlanan "Selçuklu Seyir Kafe ve Koku Bahçesi" açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu Seyir Tepesi'nde yapımı tamamlanan "Selçuklu Seyir Kafe ve Koku Bahçesi" açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi. Fotoğraf tutkunlarının gözde yeri haline gelecek.

dsc-0941.jpg

Selçuklu Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Sille Seyir Tepesi’nde yapı tamamlanan “Selçuklu Seyir Kafe ve Koku Bahçesi" davetlilerin katılımıyla hizmete açıldı. “Selçuklu Seyir Kafe”, 136 metrekare iç restoran, 120 metrekaresi dış restoran alanı ve 2 bin 100 metrekaresi de bahçe olmak üzere toplam 466 metrekare alana sahip. Selçuklu Seyir Kafe’ye gelen vatandaşlar kafeterya sayesinde yiyecek ve içecekleriyle Konya manzarasını izleyebilecekler. 7 bin 500 metrekare alana sahip ve 128 tür bitki çeşidi olan Koku Bahçesi’nde ise birbirinde farklı çiçeklerin kokusuyla, görsel şölene eşlik edecekler. Açılış programına; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, önceki dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Sorgun, basın mensupları ve davetliler katıldı.

dsc-0948.jpg

“ŞEHİR HAYATININ STRESİNİ BURADA ATACAKLAR”

Selçuklu Seyir Kafe ve Koku Bahçesi’nin açılış programında konuşan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak bugüne kadar her yaştan insanımızın faydalanabileceği birçok sayıda sosyal tesis, sağlık merkezi, eğitim tesisi ve farklı alanlardaki çok sayıda projeyi Selçuklumıza kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Konyamızın yeni cazibe merkezi olan Selçuklu Seyir Tepemizde tamamladığımız Selçuklu Seyir Kafe ve Koku Bahçesi’nin açılışına hep birlikte gerçekleştirmiş olduk. Seyir Tepemiz Selçuklu’nun en önemli mekanlarından biri oldu. Konya’nın en kuzeyi olan Ardıçlı’dan, Meram Köyceğiz’e kadar tüm Konya’yı buradan görme imkanına sahibiz. 136 metrekaresi iç restoran alanı 120 metrekaresi dış restoran alanı ve 2 bin 100 metrekaresi de bahçe olmak üzere toplam 466 metrekare alana sahip olan seyir kafemizde bütün detayları da düşündük. Vatandaşlarımız Konya manzarası eşliğinde hem kahvaltılarını yapabilecekler, yemeklerini yiyebilecekler hem de çay, kahve ve meşrubatlarını içip hoşça vakit geçirebilecekler. Bu anlamda seyir kafemizin Konyamıza önemli bir değer katacağını düşünüyorum. Burada nezih bir ortamda hem hemşehrilerimizi hem de yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlayacağız. İnşallah güzel bir şekilde Koku Bahçemiz ve Seyir Tepemiz hem görsel anlamda hem de farklı kokuları hissetme anlamında çok güzel bir renk kattı. 7 bin 500 metrekare alana sahip olan koku bahçemizde 128 tür kokulu bitki çeşidi, 16 adet banklı tak 8 adet gül takı ve bin 600 metrekare yürüyüş yolu bulunmakta. Burada da hemşirelerimiz güzel kokuları tenefüs edip, güzel fotoğrafları inşallah çekilecekler. Temiz havasıyla, yeşil alanlarıyla, kameralarıyla, mescitleriyle koku bahçesine, son olarakta Kafeteryasıyla hemşerilerimiz burada çok güzel vakitler geçirecekler. Vatandaşlarımız şehir hayatının stresini burada atacaklar. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. •Pakize Şengül

2.jpg

3.jpg

2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.