Şekeroğlu’ndan Anlamlı Ziyaret

Şekeroğlu’ndan Anlamlı Ziyaret
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle AK Parti Yunak ilçe Başkanı Cihat Şekeroğlu Yunak Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle AK Parti Yunak ilçe Başkanı Cihat Şekeroğlu  Yunak  Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Engelsiz Yaşam Merkezine ziyarette bulunan Ak Parti Yunak İlçe başkanı Cihat Şekeroğlu  yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere  yer verdi: “Burada kardeşlerimiz gayretleriyle çok güzel işler başarmaktadırlar. Engelsiz Yaşam Merkezinde öğretmenlerimiz   birçok alanda hizmet vermektedir. Ben tekrar 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi kardeşliğimizi bozmasın. Bu milletin yaşlısı, genci, engelli olanı olmayanı hepsi bir bütündür, bir ailedir." Başkan Şekeroğlu konuşmasının ardından Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki çocuklara  Çeşitli hediyeler taktim ederek  onlarla  sohbet etti. Yunak Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretinde  Başkan Şekeroğlu’na yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.