Sektörün öncüsü Hilal A.Ş.

Sektörün öncüsü Hilal A.Ş.
Yaklaşık 55 yıldır Konya’da faaliyet gösteren Hilal A.Ş., 8 farklı ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Türkiye’nin 81 ilinden ürünleri tedarik ettiklerini aktaran Ahmet Seçkinli, “İhracattaki hedefimiz daha fazla ülkeye erişebilmek” dedi.

Yaklaşık 55 yıldır Konya’da faaliyet gösteren Hilal A.Ş., 8 farklı ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Türkiye’nin 81 ilinden ürünleri tedarik ettiklerini aktaran Ahmet Seçkinli, “İhracattaki hedefimiz daha fazla ülkeye erişebilmek” dedi.

whatsapp-image-2022-04-03-at-13-13-44.jpeg

1968 yılında Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan tarihi Melike Hatun çarşısında kurulan Hilal Ciğerci, bugün Hilal A.Ş. olarak, 15 bin metrekare alanda 150 personelle üretim yapan ve ihracat yapan bir firma konumuna geldi. Hilal A.Ş. hakkında bilgi veren Genel Müdür Ahmet Seçkinli, “Hilal A.Ş. olarak kurulduğumuz 1968’den bugüne firmamızın ortaya koyduğu kurallara bağlı kalarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kalitemizden asla taviz vermeden üretime, istihdamı ve ihracatımızı artırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Kuruluş değerlerimize bağlı bir şekilde, geleceğe de yatırım yapmayı ihmal etmiyoruz. 15 bin metrekare üretim tesislerimizde, hijyenik ve teknolojik alt yapımızla üretim yapıyoruz. Geldiğimiz noktada Avrupa’nın birçok bölgesine ve Uzak Doğu ülkelerine ihracatımız söz konusudur. İleriye dönük hedeflerimizin arasında ise ihracatta daha fazla ülkeye ulaşmak var. İnşallah yatırımlarımız ile büyümeye, şehrimiz ve ülkemiz için katma değer üretmeye devam edeceğiz Yönetim Kurulu Başkanımız Sait Yüksel önderliğinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.

cfe4c173-3204-4f61-9e31-0a77331df677.jpg

HEDEFİMİZ DAHA FAZLA ÜLKEYE ERİŞEBİLMEK

Türkiye’nin 81 ilinden ürünleri tedarik ettiklerini aktaran Seçkinli, “Ürünler don bir şekilde bizlere gelir. Gelen ürünler burada işlenerek soğuk hava depolarına aktarırız. Daha sonra bu ürünleri ihraç ederiz. Bu işi Türkiye’de bu düzeyde yapan sadece biz varız. İhracattaki öncelikli hedefimiz, daha fazla ülkeye erişebilmek. Ayrıca Kadınlar Pazarı’nın orada perakende mağazamız var. Ancak ağırlığımız Uzakdoğu ülkelerine ihracat. Hayvanın yenmeyecek ürünlerinin ihracatını yapıyoruz. Ülkemizde satılan sakat at dediğimiz ciğer, dalak, böbrek gibi organlarından çok ülkemizde yenmeyen ancak Uzakdoğu ülkelerinin tükettiği ürünleri ihraç ediyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-04-04-at-10-58-35.jpeg

whatsapp-image-2022-04-04-at-10-56-29.jpeg

whatsapp-image-2022-04-04-at-10-56-11.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.