Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs farkındalık etkinliği

Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs farkındalık etkinliği
 Editör
Yenilikçiliği ile öne çıkan Selçuk Genç İletişimciler Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'na özel olarak 'Çiçeğe Hasret Kalanlar İçin' adlı temayla etkinlik düzenledi

Selçuk Genç İletişimciler Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'na özel olarak 'Çiçeğe Hasret Kalanlar İçin' adlı temayla etkinlik düzenledi.

3.jpg

Genç İletişimcilerin, Gençlik Ve Spor Bayramı'na özel düzenledikleri etkinlik Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde saat 10:00'da gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında fakülte girişine kurulan stantta Atatürk'ün Türk gençlerine armağan ettiği özel günü vurgulamak amaçlı topluluk üyelerinin hazırladığı bayram mesajları çiçekler eşliğinde değerli öğretim üyelerine ve öğrencilere takdim edildi.

Genç İletişimciler, bu özel günde sevgiyi ve dayanışmayı yaymak amacıyla çiçeklerin gücünü ve saflığını kullanarak her genç bir çiçektir anlayışında 19 Mayıs ruhuyla gençliğin taze çiçekleri gibi her zaman canlı ve özgür kalması gerektiği mesajını verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.