Selçuklu Belediyesi Spor okullarında kış sezonu başladı

Selçuklu Belediyesi Spor okullarında kış sezonu başladı
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Spor Okullarında 2015 yılı kış dönemi eğitimleri başladı. 8 branşta verilen spor okulu eğitimlerine 912 sporcu kayıt yaptırdı.


Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 2015 yılı kış dönemi eğitimi için hazırlıklarını tamamladı ve eğitimlere başlandı. Selçuklu Belediyesi kış spor okullarında 8 branşta eğitim verilecek. eğitim verilecek olan branşlarda 32 antrenör görev alıyor.
Kış döneminde spor okullarında eğitim görmek için Selçuklu Belediyesi Spor Kulübüne şu ana kadar 912 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtların halen devam ettiği ve öğrenci sayısın her geçen gün arttığı belirtildi.
Yaz spor okulları ile farklı branşlarda takımlara çok sayıda altyapı sporcusu yetiştiren Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü spor okulları çalışmalarına kış sezonunda da devam ediyor. Yıl boyu spor okulu uygulamasını Konya'da ilk uygulayan Selçuklu Belediyespor Kulübü, kış sezonu eğitimlerine geçtiğimiz hafta sonu başladı.
Kış döneminde eğitim verilecek ve kayıt yaptırılan branşlarda; basketbol 251, futbol 101, voleybol 79, tekvando 191, jimnastik 120, wushu 70, kick boks 44, ve karate 56 olmak üzere toplam 912 sporcu kayıt yaptırdı. Kış sezonu eğitimlerinin hafta sonları gerçekleştirileceği ve öğrencilerin servis imkanından da faydalanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.