Selçuklu Belediyesi'nde 3 açılış birden gerçekleşecek

Selçuklu Belediyesi'nde 3 açılış birden gerçekleşecek
Selçuklu Belediyesi'nde Cem Sultan Parkı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Nefes Kafe'nin açılışı gerçekleştirilecek.

Selçuklu Belediyesi tarafından revizyon çalışmaları ile Dumlupınar Mahallesi'nin yeniden cazibe merkezi haline getirilen Cem Sultan Parkı'nın açılışı 09 Ağustos 2023 Çarşamba Günü gerçekleştirilecek. Aynı gün ayrıca park içerisine kazandırılan ve yapımı hayırsever tarafından gerçekleştirilen Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Nefes Kafe'nin de açılışı yapılacak.

Selçuklu'da yaz dönemi her hafta yeni bir eserin açılışı ya da temel atma programı ile bereketlenmeye devam ediyor. Bölgelerin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan hizmetler ilçe halkının yaşam konforuna katkı sunarken mahallenin de önemli bir eksiği tamamlamış oluyor.

Bu kapsamda Dumlupınar Mahallesi'ne uzun yıllar hizmet eden ve yapılan revizyon çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturulan Cem Sultan Parkı için resmi açılış töreni gerçekleştirilecek. Park içerisine kazandırılan Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Nefes Kafe'nin de açılışı da aynı programda yapılacak. Toplu açılış programı 09 Ağustos 2023 Çarşamba Günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek.

CEM SULTAN PARKI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Selçuklu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 13 bin metrekare alan içerisinde itinayla gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda bölge insanının kullanımına sunulan Cem Sultan Parkı ilçenin yeşil dokusuna katkı sunuyor. Alışveriş merkezleri, sağlık tesisi, pazar alanı gibi bölgenin önemli yaşam merkezlerinin tam ortasında yer alan park yenilenen yürüyüş yolları, çim alanlar, peyzaj alanları, koşu yolları, kafeterya alanı, çocuk oyun alanları ile vatandaşların her mevsim rahatlıkla kullanabilecekleri bir fonksiyona kavuştu.

PARK İÇERİSİNE "112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU" KAZANDIRILDI

Selçuklu Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve hayısever işbirliği ile Dumlupınar Mahallesi yeni bir sağlık yatırımlarına daha kavuştu. Arsası Selçuklu Belediyesi tarafından tahsis edilen ve yapımı hayırsever iş insanı Mehmet Güvenç tarafından yapılan 12 Nolu Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da park içerisinde açılışı yapılacak bir diğer eser. İlçe sınırları içerisinde özellikle ana arterlerin bulunduğu ve nüfusun yoğun olduğu yerlere kazandırılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları vakalara kısa sürede ulaşılması noktasında önemli bir görev görüyor.

cem-sultan-parki-acilislar-3.jpg

SELÇUKLU "NEFES KAFE" AÇILIYOR

Selçuklu Belediyesi Dumlupınar Mahallesi'ne şık tasarımı, şirin konsepti ve lezzetli ürünleri ile Kioks kafe konseptiyle hizmet verecek olan bir kafe de kazandırdı. Daha önce Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kanyon Parka açılan Selçuklu "Nefes Kafe" Cem Sultan Park'ında da açılarak Selçuklu halkına hizmet verecek. 21 metrekare alanda yer alacak kafede çay, tost, simit ve poğaça satış hizmeti sunulacak.

cem-sultan-parki-acilislar-4.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI;"AÇILIŞIMIZA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUM"

Selçuklu Belediyesi olarak ilçeye mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı," Bu kapsamda Dumlupınar Mahallemize kazandırdığımız Cem Sultan Parkımız ve içerisinde yer alacak olan Selçuklu Nefes Kafe ve 12 Nolu Saliha- Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzun açılışını toplu olarak gerçekleştireceğiz. Hem yeşil alan hem sağlık hem de sosyo-kültürel açıdan ilçemize değer katacak olan bu eserlerin mahallemize, bölge insanımıza hayırlı olmasını diliyor, 09 Ağustos 2023 Çarşamba Günü saat 18.30'da gerçekleştirilecek açılışımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. " dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.