Selçuklu Belediyesi'nde Cuma Buluşmaları hizmet planlamasına katkı sağlıyor

Selçuklu Belediyesi'nde  Cuma Buluşmaları hizmet planlamasına  katkı sağlıyor
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Fatih Mahallesi Karatay Sanayi Yeni Cami’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Fatih Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı, Karatay Sanayi Yeni Camii’nde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya İl Müftüsü Ali Öge, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Fatih Mahalle Muhtarı İzzet Karaduman, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

cuma-bulusmasi-6.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI, "HEMŞEHRİLERİMİZE DAHA İYİ HİZMET SUNMANIN GAYRETİNDEYİZ"

Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerinin ilçe halkının ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirildiğini söyleyen Başkan Pekyatırmacı "Hemşerilerimizin sosyal hayat, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’ da yaşamalarını sağlamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekliyoruz. Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle bir araya gelmek yeni hizmet planlarımıza, verimli ve kaliteli yeni projelerimize vesile olmaktadır. Her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz" dedi.

cuma-bulusmasi-1.jpg

Cuma buluşmasında okulların tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Başkan Pekyatırmacı,"Türkiye'nin en büyük ilçelerinde biri olan Selçuklu' da spor ve sporcuya yatırıma devam ediyoruz. Selçuklu bu alanda Türkiye'nin en önde gelen belediyeleri arasında. Tatil dönemine giren çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimini sağlamak için modern tesislerimizde çocuklarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ayrıca ilçemizde bulunan 77 kütüphanemizde, çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını ve bilgi seviyelerini daha da geliştirmeleri için kütüphanelerimize bekliyoruz" dedi.

cuma-bulusmasi-5.jpg

cuma-bulusmasi-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.