Selçuklu Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!

Selçuklu Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!
Selçuklu Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi tahsilatı dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyararak bu konuda dikkatli olunmasını istedi.

Selçuklu Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi dolandırıcılığı konusunda yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Son günlerde belediyemize gelen ihbarlar üzerine;

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ev ve iş yerleri dolaşılarak vatandaşlardan Selçuklu Belediyesi adına Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi tahsilatı dolandırıcılığının yapıldığı tespit edilmiştir. Hemşehrilerimizden elde edilen bilgiler doğrultusunda bu konu ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır.

Belediyemizin Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi tahsilatı elden veya kapıda yapılmamaktadır. Belediyemiz adına geldiğini söyleyen kişi ya da kişilerin, emlak ve çevre temizlik vergilerinin kapıda ödenmeye başladığını, ödeme yapılmadığı takdirde faiz uygulanacağı ve icra takibine başlanılacağını söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları tespit edilmiştir. Belediyemizin adreste tahsilat ve gezici tahsilat ekibi oluşturma konusunda hiçbir çalışması yoktur. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri yalnızca anlaşmalı bankalar, belediye vezneleri internet sitesinden yapılmaktadır.

Hemşehrilerimizin bu konuda duyarlı olmalarını ve kötü niyetli bu kimliği belirsiz kişi veya kişileri emniyet görevlilerimize bildirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.