Selçuklu Belediyesi'nin 8 derslikli ilkokulu bu tarihte açılıyor

Selçuklu Belediyesi'nin 8 derslikli ilkokulu bu tarihte açılıyor
 Editör
Eğitim yatırımlarıyla ilçeye değer katan ve eğitim yatırımlarına öncelik veren Selçuklu Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Sızma Alparslan İlkokulu 20 Kasım Pazartesi günü açılıyor.

Yaptığı örnek projelerle ilçede eğitim yatırımlarını devam ettiren Selçuklu Belediyesi, Sızma Mahallesi’ne önemli ölçüde değer katacak Selçuklu Belediyesi Sızma Alparslan İlkokulu’nu hayata geçiriyor. Sızma Mahallesi’nin eğitim ihtiyacını karşılayacak olan okulun 20 Kasım Pazartesi günü resmi açılışı yapılacak.

selcuklu-belediyesi-sizma-1.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI: BÖLGEDEKİ EĞİTİM İHTİYACINI DA BÜYÜK ÖLÇÜDE KARŞILAMIŞ OLACAK

Selçuklu Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanındayız ve eğitim yatırımlarına öncelik veriyoruz diyen Başkan Pekyatırmacı,"Selçuklu Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimi bizim en öncelikli alanlarımızdan birini oluşturuyor. Çalışmalarımızı merkez ve merkez dışı mahallerimizde ihtiyaçlara yönelik olarak sürdürüyoruz. Bu anlamda Sızma Mahallemizde yeni bir ilkokul ihtiyacı vardı. Bizler de daha önce yapımına başladığımız 8 derslikli Selçuklu Belediyesi Sızma Alparslan İlkokulu’nda çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizin hizmetine sunduk. Bin 585 metrekare alanda inşa edilen okulumuzda; 8 derslik, fen, resim ve müzik dersliği, laboratuvar, spor salonu, kütüphane ve çok amaçlı salon bulunuyor. Okulumuz bu özellikleriyle bölgedeki eğitim ihtiyacını da büyük ölçüde karşılamış olacak. Okulumuzun ilçemize, mahallemize, eğitim camiamıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

selcuklu-belediyesi-sizma-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.