SELÇUKLU EL ELE VERDİ

SELÇUKLU EL ELE VERDİ
Selçuklu Kaymakamlığı, Selçuklu Belediyesi ve Türk Kızılay Selçuklu Şubesi 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan yardım dağıtım çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı’ kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye 1000 TL'lik nakdi yardım yapılması kararını bakanlık tarafından açıkladı. Bu nakdi yardımların dağıtımları kapsamında Selçuklu Bölgesinde kaymakamlık ve belediye öncülüğünde kurulan ekibe Kızılay Selçuklu şubesi de 4 araç ve 4 ekiple katılım sağladı. Aynı zamanda Vefa destek Grubu çalışmalarına da katılım sağlayan Kızılay Selçuklu şubesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Kaymakamlık, belediyemiz öncülüğü ve Konya’nın gönlü zengin hayırseverleri ile birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini ifade eden şube yetkilileri bağışçıların destekleri ve ekibin gayretleri ile 'İnşallah bugünleri geride bırakacağız' dedi. Aynı zamanda gıda ve hijyen kolisi dağıtımlarını da hız kesmeden sürdüren şube Selçuklu Ailelerine ulaşabilmek için görevlileri ve gönüllüleri ile 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. 

e5c01ffe-a843-4904-a7c2-18a3cdf2b48a.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.