‘Selçuklu Özel Eğitim’den Yeni Bir Erasmus+ Projesi

‘Selçuklu Özel Eğitim’den Yeni Bir Erasmus+ Projesi
Selçuklu’da hafif zihinsel yetersizliği bulunan öğrencilere mesleki eğitim çalışmaları yapan Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu’nun uluslararası alanda kabul olan “I Will Survive!” KA201 projesinden sonra Türkiye Ulusal Ajansına..

Selçuklu’da hafif zihinsel yetersizliği bulunan öğrencilere mesleki eğitim çalışmaları yapan Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu’nun uluslararası alanda kabul olan “I Will Survive!” KA201 projesinden sonra Türkiye Ulusal Ajansına sunduğu toplamda 123 bin euro desteği içeren “Sky is the limit- SENART” KA229 projesi kabul edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada projeyle ilgili şu bilgilere yer verişdi: “Bu proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından ilimizde desteklenen tek KA229 projesidir. Proje, okulumuz dışında Hırvatistan, Polonya, Portekiz ve Romanya’dan okulların işbirliği ile yürütülecektir. Proje 01 Ekim 2020-30 Eylül 2022 tarihleri arasında devam edecektir. Bu proje kapsamında, özel eğitim alanında sanatsal ve terapötik yöntemler kullanan 4 özel okulu ve kapsayıcı eğitim veren 1 lise birlikte çalışacaktır. Okulumuz ahşap ve seramik, Hırvatistan ortağı müzik, Rumen ortak, tiyatro / drama, Polonya ortağı eko-sanat  ve Portekiz ortağı resim terapisi ve el sanatları alanında projeye destek verecektir.Proje kapsamında, ortak kurumlardaki SEN'ler ve öğretmenler sanal alanda işbirliği yapacak ve ortak faaliyetlerde buluşacaklardır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.