Selçuklu tekvandoda başarıya doymuyor

Selçuklu tekvandoda başarıya doymuyor
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tekvandocuları katıldıkları uluslararası turnuvalarda yine başarılı sonuçlar elde etti. Vildan Kılıç, Slovenya da Balkan Şampiyonu olurken, Talha Bayram da Gürcistan'da şampiyonluk elde etti.


Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvandocuları katıldıkları uluslararası turnuvalarda yeni başarılı sonuçlar alarak camiayı mutlu etti. Geçtiğimiz hafta sonunda Slovenya da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonasına Milli Takımımızla katılan ve 37 kg da mücadele eden Vildan Kılıç, kategorisinde Balkan şampiyonu olmayı başardı.
Öte yandan, aynı tarihte Gürcistan da gerçekleştirilen bir başka uluslararası turnuvaya katılan mavi beyazlı sporculardan Talha Bayram 87 kg da birinci olmayı başardı. Gürcistan da mücadele eden Ayşegül Armağan 57 kg ikinci ve 67 kg da mücadele eden Şerife Aytürk de ikinci olarak başarılı sonuçlara imza atan sporcular oldu.
Türkiye Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve 15-19 Ekim tarihleri arasında Bursa da gerçekleştirilecek olan Türkiye Tekvando Şampiyonasına Selçuklu Belediyesi Tekvando takımı büyükler kategorisinde 8 sporcu ile katılıyor. Mavi beyazlılarda şampiyonaya 54 kg da Batuhan Şimşek, 58 kg da Furkan Astam, 63 kg da Enes Zıpır, 68 kg da Mehmethan Baysal, 74 kg da Ahmet Mücahit Özcan, 80 kg da Ekrem Yasin Arslan, 87 da Celal Keleş, + 87 kg da Talha Bayram katılacak.
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya yaptığı açıklamada, Slovenya Balkan Şampiyonası ve Gürcistan Uluslararası Open Tekvando Turnuvasında başarılı sonuçlar alan sporcuları kutladı. Başkan Yalçınkaya ayrıca, Bursa da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olan sporculara da başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.