Selçuklu yeni tesislere kavuşuyor

Selçuklu yeni tesislere kavuşuyor
Selçuklu'da yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yıllık faaliyet planı doğrultusunda eğitimden spora, sağlıktan sosyal yaşama her türlü tesisi ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Sancak Mahallesi'nde Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan spor salonu ile Kosova ve Bosna Hersek Mahallelerinde yapımı süren kapalı semt pazarlarında incelemelerde bulundu.

Sosyal belediyecilik faaliyetleriyle ilçeye modern yaşam alanları oluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  bölge halkı ve pazar esnafı açısından kullanım kolaylığı sağlayan fonksiyonel kapalı semt pazarlarının ve sancak mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan spor salonunun kısa sürede hizmete sunulacağını söyledi.

Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte inceleme gezisinde bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçe halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda eğitimden spora, sağlıktan sosyal yaşama dair her türlü tesisi ilçeye kazandırmanın gayreti içinde olduklarını belirtti.

"SEMT PAZARLARIMIZ MODERN ALTYAPIYA SAHİP OLACAK"                                                     

Selçuklu’daki pazar yerlerinin önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  vatandaşlardan gelen taleplerin yerinde değerlendirildiğini, bu amaçla modern kapalı semt pazarları ile daha geniş kapasitede hizmet verileceğini kaydetti.  Başkan Pekyatırmacı konuyla ilgili olarak şunları söyledi;   “İlçemizdeki tüm pazar yerlerini belli bir standarda kavuşturuyoruz.  Hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi sağlanıyor. Pazar yerlerimizde yaz aylarında kepenkler açılarak daha ferah bir ortam oluşturulurken kışın kepenkler kapatılarak tamamen kapalı bir ortam oluşturuluyor. Pazar yerlerimizi en kısa zamanda hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız” dedi.        

"SELÇUKLU SPOR YATIRIMLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR”                                                     

Selçuklunun, tesisleşme oranı ile Türkiye'nin önde gelen ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde binlerce lisanslı sporcu yetiştirildiğini ifade etti. Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklu bugüne kadar yapılan ve yapımı devam etmekte olan tesisler ile spor yatırımlarında Avrupa standartlarına ulaştı. Gençlerimizin spor yapabilecekleri alanları tesis ediyoruz. Spora ve sporcuya önem veriyoruz. Yapılan tesislerimizin gençlerimize, Selçuklumuza ve Konya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yapımında sona yaklaşılan Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunun yılsonuna doğru tamamlanarak hizmet vermeye başlaması hedefleniyor. Zemini PVC ile döşenen spor salonunun içerisinde İlk Yardım Odası, Duş, Soyunma Odası, Basketbol-Hentbol-Voleybol Sahası, 208 kişilik aile ve sporcu tribünü gibi fonksiyonlar bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.