Selçuklu’da hakeme tepki var

Selçuklu’da hakeme tepki var
Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor 3. haftaya dahil maçta kendi evinde FMV Işıkspor’a 78-68 mağlup olurken, maçın ardından hakemlere büyük tepki vardı.

 

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyespor 3. haftaya dahil maçta kendi evinde FMV Işıkspor’a 78-68 mağlup olurken, maçın ardından hakemlere büyük tepki vardı. İlk devreyi 8 sayı farkla 42-34 önde tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda hakemlerin kötü yönetimi ve üst üste çaldığı teknik faullerle oyundan düştü ve evinde oynadığı bu maçı kaybetti.

Selçuklu Belediyespor Menajeri Oktay Demiray, “Hakem arkadaşlarımızın ellerini başlarının arasına alıp bu maçın muhasebesini iyi yapmaları gerekiyor. Maç bir takımdan alınıp diğer takıma nasıl verilir, buna şahit olduk. Üzgünüz, söylenecek fazla bir şey de yok” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.