Selçuklu’da iftar buluşması

Selçuklu’da iftar buluşması
Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan yeni hizmet binasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde iftar buluşması yapıldı.

Selçuklu’da kurumlar arası iş birliği her alanda kendini göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan yeni hizmet binasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde iftar buluşması yapıldı.

Konya ve ilçelerde örnek bir iş birliği içerisinde çalışan kurumlar bu iş birliğini her alanda yansıtmaya devam ediyor. Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve bu ay içerisinde resmi açılışı yapılan Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ’nün ev sahipliğinde bir iftar programı düzenlendi.

ilce-emniyet-iftar-7.jpg

Selçuklu İlçe Emniyet Binasında düzenlenen iftar programına Selçuklu İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın, Selçuklu İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Kavak, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve polis memurları katıldı.

Selçuklu İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı: “Polisimiz sayesinde gözümüz arkada kalmıyor”

Düzenlenen iftar programı nedeniyle teşekkür eden Selçuklu İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı,“İnşallah hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde ilimize, ilçemize hizmet ediyoruz. Gerçekten mesai mefhumu gözetmeden her zaman koşturan bir polisimiz var. Biz bununla gurur duyuyoruz ve verdiğimiz hiçbir işte de gözümüz arkada kalmıyor. Ben bu sebeple bizi çalışmalarıyla mahcup etmeyen öncelikle ilçe emniyet müdürümüze ve siz değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim her türlü kötülüklerden, kazalardan belalardan hepimizi esirgesin” dedi.

ilce-emniyet-iftar-3.jpg

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç “Selçuklu Belediyesi destekleriyle her zaman yanımızda”

İftar sonrası selamlama konuşması yapan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç: “Öncelikle bu güzel ülkede bu bayrağın altında bu mübarek ayda birlikte olmanın ayrı bir onuru ve güzelliğini yaşıyoruz. Ben sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızın yardımlarını ve desteklerini yanımızda hissediyoruz. Bu noktada Konya’da diğer belediye başkanlarımızdan da aynı desteği görüyoruz ama özellikle İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yapılması, araç takviyesi gibi konularda Selçuklu Belediye Başkanımızın her zaman desteğini yanımızda hissettik. Kendisine teşkilatımız olarak müteşekkiriz. Ben Kadir Gecenizi ve yakında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

ilce-emniyet-iftar-5.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Bütün kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.”

Güzel bir Ramazanı hep birlikte geçirdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Emniyet camiamız her zaman gözbebeğimiz. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak her zaman hem İl Emniyet Müdürlüğümüz hem İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yanındayız. Ne zaman nerede bize bir görev düşerse yanlarında olmak için, birlikte olmak için çaba sarf ediyoruz. Elhamdülillah bu birlik ve beraberlik ortamı Konya’mızda bütün kurumlarımızla, hem siyasetimizle hem yerel yönetimlerimizle çok diri bir şekilde devam ediyor. Ramazanda da yine aynı şekilde devam etti. Bugünde burada olmak, sizlerle birlikte olmak bize ayrı bir mutluluk verdi. Ben de öncelikle buradaki ev sahipliklerinden ötürü İlçe Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Değerli Selçuklu Kaymakamımıza bu organizasyonun banisi olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her zaman bizlerle beraberler. Bütün ekipleriyle her zaman iç içe, görev bilinci ile hareket ediyorlar. Tabi ki İl Emniyet Müdürümüz bütün Konya’mızdaki hem asayiş noktasında hem de diğer işlerimizle ilgili her zaman ilgili alakalı ve bizlerle birlikte. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrar Ramazanımız mübarek olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bir şekilde bayrama eriştirsin diye de dua ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Allaha emanet olun” şeklinde konuştu.

ilce-emniyet-iftar-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.