Selçukya şairleri gençlikle buluştu

Selçukya şairleri gençlikle buluştu
 Editör
Selçukya Kültür Sanat Derneği, okul etkinlikleri kapsamında Süleyman Çelebi Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Selçukya Kültür Sanat Derneği, okul etkinlikleri kapsamında Süleyman Çelebi Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Dernek üyeleri ve öğrenciler, keyifli bir şiir programında buluşarak sanatın güzelliklerini paylaştılar.

Süleyman Çelebi Ortaokulu Müdürü Salih Yarımca, yaptığı açılış konuşmasında eğitim ve öğretimin yanı sıra kültür ve sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirterek, "Öğrencilerimizi şair ve yazarlarla buluşturarak onların kültürel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Selçukya Şairlerine katılımları için teşekkür ederim" dedi.

4.jpg

Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat, sanat ve eğitim arasındaki önemli ilişkiyi vurgulayarak, öğrencilerin yaratıcı düşünce yeteneklerini geliştirmek ve özgün ifadelerini keşfetmek için sanatın önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. Polat, "Öğrencilerimizin ilgi ve merakı her şeye değer. Bilinçli eğitimciler ve okul yönetimleri, ülkemizin geleceği için umut verici" dedi.

Selçukya Kültür Sanat Denetim Kurulu Üyesi ve Okul Etkinlikleri Koordinatörü, eğitimci yazar, şair Kazım Öztürk, "Selçukya Okullarda projemize 750. Vuslat Etkinlikleri kapsamında Hz. Mevlânâ konulu şiirlerle Buhari Kız Anadolu Lisesinde başladık. Bu hafta da Süleyman Çelebi Ortaokulu'ndaydık. Okul yönetimi ve öğrencilerin coşkulu katılımıyla unutulmaz programlar yaşıyoruz. Gençlerimizi ve Selçukya Şairleri'ni tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve imzalı kitap hediyeleri ile sona erdi. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde kültür ve sanatla buluşmanın keyfini yaşadılar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.