Selena Justin'i tamamen sildi!

Selena Justin'i tamamen sildi!
Selena Gomez’den olay yaratacak itiraf Selena Gomez yeniden âşık olduğunu ve o kişinin Justin Bieber olmadığını açıkladı.22 yaşındaki güzel oyuncu yakın zamanda Justin Bieber ile tekrar bir araya gelmiş ancak ilişkileri fazla uzun sürmemişti. Selena Gomez

Selena Gomez’den olay yaratacak itiraf Selena Gomez yeniden âşık olduğunu ve o kişinin Justin Bieber olmadığını açıkladı.22 yaşındaki güzel oyuncu yakın zamanda Justin Bieber ile tekrar bir araya gelmiş ancak ilişkileri fazla uzun sürmemişti. Selena Gomez'in yepyeni bomba gibi bir sevgilisi var.Justin Bieber bu haber duyunca çok üzülecek. Selena Gomez Justin Bieber'i beyninden tamamen silmiş olacak ki yeni bir sevgili yapmış.

Selena Gomez’den olay yaratacak itiraf Selena Gomez yeniden âşık olduğunu ve o kişinin Justin Bieber olmadığını açıkladı.

22 yaşındaki güzel oyuncu yakın zamanda Bieber ile tekrar bir araya gelmiş ancak ilişkileri fazla uzun sürmemişti. Justin Bieber olayını geride bıraktığını, yapabileceği en açık şekilde, çıktığı Jimmy Kimmel Şov’da televizyondan açıklayan Gomez, yeni filmi ‘’Rudderless’’ hakkında da konuştu.

Filmdeki rol arkadaşı Billy Crudup’a âşık olduğunu söyleyen Gomez, Crudup’un Kate Hudson’la başrolü paylaştığı ‘’Almost Famous’’ filmine gönderme yaparak, filmde Hudson’ın canlandırdığı ‘’Penny Lane’’ karakteri gibi hissettiğini itiraf etti.

Film çekimleri boyunca harika bir ay geçirdiğini söyleyen Selena Gomez, aktöre olan ilgisinin devam edip etmediği sorulduğunda da olumlu yanıt vererek, Billy’nin harika bir insan olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.