Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı
Karatay Belediyesi ve hayırsever Ali Gümüş tarafından yaptırılan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karatay Belediyesi ve hayırsever Ali Gümüş tarafından yaptırılan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Toplamda 3,1 milyon TL’ye mal olan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak eğitim, altyapı, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra sağlık yatırımlarını da önemsediklerini söyledi. Öncelikli hedeflerinin Karatay’a değer katmak olduğuna vurgu yapan Kılca; “Gönül belediyeciliğiyle gönüllere dokunarak çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki gönüllerin inşası ve fethi şehirlerden önce gelir. Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi de bunun en güzel örneğidir” dedi.  Açılışta konuşan Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Böylesine nitelikli hizmetlere yerel yönetimlerimizin ve hayırseverlerimizin katılımları, ayrı bir kıymet ifade ediyor” dedi.

YOĞUN KATILIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nin hem mimarisi hem de işlevi ile güzel bir eser olduğunu belirtti. Konya Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Hasan Çiftçi de Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’ni Konya’ya kazandıran Karatay Belediyesi ve hayırsever Ali Gümüş’e teşekkür etti. Türkiye’nin sağlık sisteminin dünyaya örnek olduğunu söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, yerel yönetimlerin sektöre olan katkısına vurgu yaptı. Açılış programına ayrıca Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkan Vekili Ahmet Melih Güçlü, Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Konya İl Müftüsü Ali Öge, Konya İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Eser Şenkul, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, AK Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, hayırsever Ali Gümüş, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.