Şen, taksicilerle bir araya geldi

Şen,  taksicilerle bir araya geldi
Konya Şoförler odası tarafından taksici esnafıyla düzenlenen istişare toplantısına, Konya’daki tüm taksici esnafı katıldı.

İncim Düğün Salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasında Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen oda olarak dört yıllık faaliyetlerini değerlendirerek, “Oda olarak her zaman sizlerin yanında yer aldık. Sorunlarınızın çözümü içinde elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Taksi duraklarımızın eskiyen mobilya, kırılan cam ve tefrişat işleri yaptık. Suyu olmayan duraklarımızın su bağlantılarını gerçekleştirdik. Bizzat odamız tarafından geliştirilen "Konya Taksi" uygulamasıyla vatandaşların cep telefonlarıyla kendilerine en yakın taksi durağına ulaşmaları sağladık. Vatandaşlarımızda memnuniyetlerini bizzat odamızı arayarak dile getirdiler. Hastane, Akaryakıt İstasyonu, Eğitim Kurumu, Lastikçi, alışveriş merkezi gibi bazı tedarik gruplarıyla esnafımız adına anlaşmalar yaptık. Korona virüsle mücadele kapsamında Şehrimizdeki tüm taksi durakları, taksiler ve kamyon garajında ve evden eve nakliyecilerin dükkânlarında dezenfektan işlemi yapıldı. Tam kapanma döneminde esnafımızın çalışması sağlanarak iş kaybı engellenmiş olduk. Bundan sonra birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca yeni dönemde uygulanması planlanan kameralı ve araç takip sistemi de olan taksimetreyle ilgilide bir tanıtım yapıldı. Toplantıda söz alan taksiciler, istişare kültürünü geliştirdiği için Başkan Ahmet Şen’e teşekkür ederek, sorunlarını da tek anlattılar. Toplantı sonrası verilen yemeğe ve istişare toplantısından dolayı toplantıya katılan taksici esnafı, başkan Ahmet Şen’e ve oda yönetimine de teşekkür ettiler.

sen-2.jpg

sen-3.jpg

sen-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.