Sens güzellik sizi ayrıcalıklı kılar!

Sens güzellik sizi ayrıcalıklı kılar!
 Muhabir
Uzman estetisyenim. 12 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. Güzellik sektörüne çıraklıktan geldim. İşimi keyifle ve severek yapıyorum. Bu sektörde olmaktan, kadın ve erkek danışanlarımıza hizmet vermekten dolayı onur duyuyorum.

Uzman estetisyenim. 12 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. Güzellik sektörüne çıraklıktan geldim. İşimi keyifle ve severek yapıyorum. Bu sektörde olmaktan, kadın ve erkek danışanlarımıza hizmet vermekten dolayı onur duyuyorum.

whatsapp-image-2024-02-19-at-16-12-30.jpg

SENS GÜZELLİK MERKEZİ OLARAK SİZİ AYRICAKLI KILAN ŞEYLER NELERDİR?

Sektörümüz çığ gibi büyümeye devam ederken malesef bazı şeyleri ayırtetmek danışlanlarımız açısındanda bi hayli zorlaşıyor. Zira eğitimi henüz yeterli olmayan kişiler hemen bir güzellik merkezi açıyor. Fakat söz konusu cildimiz ve vücudumuz ise işin uzmanı olmak ve işin ciddiyetin farkında olmak gerçekten çok önemli . Biz Sens Güzellik Merkezi olarak kalite ve güven prensibinden asla taviz vermeden işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Alanında uzman ve tecrübeli ekibimiz kaliteli ürün ve son teknoloji cihazlarımızla hizmet vermek bence bizi ayrıcalıklı yapıyor. Eminim işini severek ve işine kıymet veren kişilerin ortak paydası kaliteli iş yapmak ve güvenilir olabilkmektir.

CİLT BAKIMINDA HANGİ UYGULAMALARI YAPIYORSUNUZ?

Danışanlarımız bize geldiğinde önce dermetologlarımız tarafından ücretsiz cilt analizi yapılıyor. Ardından ciltleri için en uygun işlem belirleniyor. Örneğin leke ve yaşlanma karşıtı tedavilerde dermapen, kimyasal peeling, prp ve mezoterapi gibi işlemleri uyguluyoruz. Bunun yanı sıra Selçuklu şubemizde bay ve bayan lazer epilasyon bulunmaktadır. Klasik ve medikal cilt bakımı, İspanyol ışıltısı,star peel,akne peel,green peel,leke peel,dermapen, ameliyatsız yüz germe Micro plus ,bölgesel incelme,soğuk lipoliz ,lenf drenaj,G5 masajı,Ozon sauna,kupa masajı ,kalıcı makyaj microbladig,kalıcı eyeliner kaş laminasyonu,kirpik liftingi ,dudak renklendirme işlemleri yapılmaktadır. Yenilenen ve gelişen teknoloji ile güncellenen yöntemler gerçekten yüz güldürücü sonuçlar veriyor.

whatsapp-image-2024-02-19-at-16-41-36-3.jpeg

ALTIN MASKEDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Casmara altın maske;2018 de dünya genelinde estetisyenler arasında yapılan anketlerde dünyanın en iyi maske ödülünü almıştır. Anti-bakteriyeldir. İnce çizgilerin açılımında ve nemlendirmede oldukça etkilidir. Ayrıca içerisinde orjinal 24 karat altın parçacıkları var. Bu anlamda gerçekten kendinizi özel hissettiriyor.

whatsapp-image-2024-02-19-at-16-41-36.jpeg

CİLT BAKIMINDA ASLA VAZGEÇMEDİĞİNİZ ATACHE ÜRÜNLER DİKKATİMİZİ ÇEKİYOR,

NEDEN ATACHE?

Atache Avrupa’da ; Retinol ve C vitamini içeriğiyle bilinen ödüllü ve öncü bir markadır. Tecrübesine ve ürün içeriğinde kullandıkları etken maddelerin gücüne inandığımız ve sonuçlarını net olarak gördüğümüz için tüm dünya ile birlikte bizde Atache Dermotoloji ürünlerini tercih ediyoruz.

dsc-2103.jpg

LAZER EPİLASYON UYGULAMASINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Merkezimizde kullandığımız cihaz son teknoloji olmakla bereber FDA onaylıdır. Tene değmeden uzaktan işlem yapılır. Lazer epilasyonda kullanılan cihazın kalitesi işlemi yapanın tecrübesi ,hijyen koşulları, kişinin tüy yapısı ve ten rengine uygun ısı ile çalışılması oldukçe önemlidir. Zira aksi bir işlem ile kişi de ciddi yanıklara sebebiyet verebilir. Danışanlarımız işlemlerini yaptırırken gerçekten yapan uzmanların uzman olup olmadığına, diplomalarının olup olmadığına dikkat etmeleridir. O kadar çok merdiven altı güzellik merkezi açıldı ki bu işleri önüne gelen herkes bu işi yapıyor. Önemli olan bunların eğitimli, diplomalı kişiler tarafından hijyenli ortamda yapılmasına dikkat etmeleri

whatsapp-image-2022-11-25-at-13-05-26.jpeg

EN SIK HANGİ İŞLEMLER TERCİH EDİLİYOR?

Sıklıkla tercih edilen işlemlerimiz arasında cilt bakımı gren peel ,star peel ,ispanyol ışıltısı ve ameliyatsız yüz germe işlemlerimiz yer almaktadır. Tabi yine lazer ve bölgesel incelmeyi söylemezsem haksızlık yapmış olurum. 1-14 Mart tarihleri arasında tıp bayramı ve kadınlar gününü kapsayan bir kampanya yapmış bulunmaktayız. Peşin alımlarda işlemlerde net %50 indirim, taksitli alımlarda net %30 indirim uygulamaktayız. Yine samimi, dürüst ve güler yüzlü olmamız danışanların kendi evlerinde gibi hissetmeleri, hijyen ve müşteri memnuniyeti bizi diğer güzellik merkezlerinden ayıran en büyük etkenler arasında.

ERKEK DANIŞANLARINIZ İÇİN NE TÜR HİZMETLERİNİZ VAR?

Erkek Estetisyen eşliğinde lazer epilayon, cilt bakım ve bölgesel incelme dahil tüm hizmetlerimizden yararlanabilirler.

whatsapp-image-2024-02-19-at-16-41-35-2.jpeg

SENS GÜZELLİK MERKEZİ’NİN ZAYIFLAMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARI NELERDİR?

Öncelikli olarak şunu söylemek gerekir ki herkesin vücut yapısı farklı olduğuiçin uygulanacak programda tamamen size özel olarak profosyonelce hazırlanmış olmalıdır. Bu nedenle biz işe öncelikle danışanın vücut yapısını ve detaylı kan tahlillerini inceleyerek başlıyoruz. Diyetisyenimiz tarafından detaylı vücut analizi yapılarak yağ doku fazlalığına uygun işlemleri belirliyoruz. Genel olarak merkezimizde yapılan zayıflamaya yönelik işlemlerden bahsedecek olursak ; lenf Drenaj, Soğuk lipoliz, G5 masajı, kavitasyon ve radyofrekans uygulamalarıdır. Lenf Drenaj; Lenf dolaşımını hızlandırarak ödem ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyor. Metobolizmayı hızlandırarak zayıflama işleminin etkinliğine katkıda bulunuyor. İşlem 30 dakika süren ağrısız ve acısız bir işlemdir. Düzenli uygulandığında sıkılaşma sağlar ve selilütleri yok eder. Soğuk Lipoliz; Yağlanmanın olduğu bölgelere uygulanan yağ dondurma işlemidir. -10 derecede yağlar dondurularak zamanla lenf dolaşımı ile vücüttan atılır. İşlem soğuk lipolizde 45 dakika sürer.Ağrısız ve acısızdır. G5 Masajı; Hızlı titreşimle sıkılaşma sağlayan ve selülit yok eden bir uygulamadır. Laktik asidin ve ödemin vücuttan atılmasını sağlarken yağ yakımını da hızlandırmış olur. İşlem 20-30 dakikadır. Kavisyon da ise Ultrasonik ses dalgaları kullanılarak lokalize olmuş yağ dokusunu tedavi eder ve yağ dokusunu sıvalaştırıp vücuttan atılımını sağlar. Selilütlerde oldukça etkilidir. İşlem 20-30 dakikadır ve yağlanmanın kalınlığına göre 2-10 cm arasında incelme sağlar. Son olarak Radyofrekans uygulamasına gelecek olursak radyo dalgaları ile yağ dokusunu ısıtarak depolanan enerjinin metobolizmasını hızlandırır. Yağ hücrelerinin küçülmelerini sağlar ve cilt yapısını yeniler. Selilütleri azaltır. İşlem 20-30 dakikadır. 2-10 cm arasında incelme sağlar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.