Seydişehir Ak Parti Teşkilatı Mecliste

Seydişehir Ak Parti Teşkilatı Mecliste
Ak parti Seydişehir İlçe Teşkilatı kalabalık bir heyetle Ankara’ya çıkarma yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak parti Seydişehir İlçe Teşkilatı kalabalık bir heyetle Ankara’ya çıkarma yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, Gençlik kolları Başkanı Mevlüt Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ak Parti grup toplantısına katılarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ülke ve dünya gündemine dair yaptığı önemli açıklamaları dinlediler.

Grup Toplantısı sonrası Ak Parti Seydişehir ilçe teşkilatıyla görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Seyit Harun Veli diyarı Seydişehir’den gelen teşkilat üyeleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Seydişehir’in bizim gönlümüzde önemli bir yeri vardır. Tüm Seydişehir halkına selamlarımı götürün dedi.

Ziyaretin sonunda İlçe başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal Başbakan Ahmet Davutoğlu’na günün anısına hediye takdim ederken, ayrıca İlçe başkanı Mustafa Konurer Seydişehir’in ihtiyacı olan hizmetleri içeren dosyayı Başbakan Davutoğlu’na ileterek, kendisini Seydişehir’e davet etti. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.