“Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri beğeni topladı

“Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri beğeni topladı
Seydişehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri beğeni topladı.

Seydişehir Belediyesi “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri beğeni topladı.

Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programda 35 müziksever Morton Müzik Orkestrası eşliğinde sahne alarak çeşitli eserleri seslendirdi.

Farklı okullarda ve meslek kollarında bulunan her yaş gurubundan 35 kişiden oluşan müzikseverler topluluğu ilk kez seyirciyle buluştu.

İlk defa dinleyenleri ile buluşan “Seydişehir Söylüyor” Halk Konserine katılan müzikseverler sahnedeki performanslarıyla alandaki dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi. Alandaki kalabalık, söylenen türkülere ve parçalara zaman zaman eşlik etti.

1-1-43.jpg

1-19-2.jpg

Alandaki müzikseverlere selamlama konuşması yapan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Milleti millet yapan temel değerler içerisinde onların anneanneleri, kültürü, müziği, sanatı vardır. Bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Sanatçılarımızın söylemiş oldukları eserler ve bestelerde bugün bu milletin özünü yansımaktadır. Seydişehir kültür, sanat ve eğitim noktasında çıtanın üst noktalarına kendini taşımıştır. Bu bağlamda birçok bilim adamı, siyasetçi, sanatçı üretmiştir. Gençlerimizin yeteneklerini görmek, seslerini dinlemek güzel. Ben bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

1-11-8.jpg

1-15-2.jpg

Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen konsere Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları, Muhtarlar, müzik severler ve çok sayıda davetli katıldı.

1-21-1.jpg

1-17-3.jpg

1-16-3.jpg

1-20-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.